Teenused

Helista ja küsi lisa

+372 5698 3499

Veebilehe tegemine

Eduka WordPress veebilehe tegemine hõlmab endas terviklikku lähenemist!

Veebilehe tegemine

Pakume professionaalset ja kvaliteetset teenust veebilehtede loomise, SEO optimeerimise, sotsiaalmeedia turunduse, Google AdWordsi, Google Analyticsi ja kodulehe halduse valdkonnas.

Oleme siin selleks, et aidata Sul luua veebileht, mis rõõmustab Sinu sihtgruppi ja aitab Sul saavutada oma eesmärke. Luba meil enda kätte võtta Sinu veebiprojekt ning saa osa meie kogemustest, innovaatilisest lähenemisest ja pühendumusest parimate tulemuste saavutamiseks. Astu esimesed sammud eduka veebistrateegia suunas juba täna!

Veebilehe tegemine

Tervikliku veebilehe tegemine alates kavandamisest kuni lõpliku käivitamiseni, tagades samal ajal optimeeritud jõudluse ja mobiilseadmete sõbralikkuse. 

SEO optimeerimise teenuse abil tõstame Sinu kodulehe positsiooni otsingutulemustes, suurendades seeläbi veebilehe külastatavust ja liiklust. Loome Sulle kodulehe, mis on otsingumootoritele sõbralikud ja aitavad klientidel paremini leida Sinu tooteid ja teenuseid.

Sotsiaalmeedia turundus on muutunud oluliseks osaks kaasaegsest turundusest, kuna inimesed veedavad üha rohkem aega sotsiaalmeedia platvormidel ning need pakuvad ettevõtetele võimalust otse suhelda oma sihtrühmaga.

Google Adwords on Google’i reklaamiplatvorm, mis võimaldab Sul luua ja kuvada reklaame Google’i otsingutulemustes. Google Adwords võimaldab seadistada reklaame vastavalt eelarvele, sihtgrupile ja reklaamiplaani eesmärkidele.

Google Analytics abil andmete kogumine on oluline, kuna see aitab Sul saada paremat ülevaadet oma veebisaidi jõudlusest, klientide käitumisest ning parandada oma turunduskampaaniaid ja kasutuskogemust.

Kodulehe haldusteenus aitab tagada veebilehe pikaajalise toimimise, parandada kasutajakogemust ja kaitsta veebilehte erinevate ohtude eest. Regulaarsed pistikprogrammide, teemade ja WordPress versiooniuuendused aitavad Su kodulehte hoida turvalisena.

Veebilehe tegemine

SOOVID ROHKEM INFOT TEENUSTE KOHTA?

Loome atraktiivseid, funktsionaalseid ja kasutajasõbralikke WordPress kodulehti vastavalt Sinu vajadustele. Võta meiega ühendust ja lase meil aidata Sul kujundada Sinu digitaalne maailm juba täna.